icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp

recensie advocaat

"Goede ervaring, deskundig advies."

'Wij hebben goede ervaring, zijn goed geholpen, deskundig advies gehad. Ook steeds goed op de hoogte gehouden van het verloop van de zaak.'

 
15 januari 2020, mevrouw L. Broesder-Vreugdenhil via Facebook
 

"Bijzonder goed geholpen, goede communicatie en zeer professioneel."

'Bijzonder goed geholpen door Just, weet precies waar het over gaat en zit er bovenop! En met succes! Goede communicatie en zeer professioneel. Dankjewel Just!'

 
17 december 2019, de heer D-J. Postmus, makelaar via Facebook
 

"Vakkundig en betrokken!"

'Vakkundig en betrokken! We zijn erg blij met de hulp en steun die je ons geboden hebt!.'

 
2 december 2019, mw L. Nefkens via Facebook
 

 "Ter zake kundig, adequaat en prettig in de omgang. Heldere communicatie en begrijpbare toelichting."

'De heer Hamming heeft ons bijgestaan in een complexe kwestie met een wooncorporatie. Naast het behalen van het beoogde resultaat, sprak met name de manier waarop ons aan. Ter zake kundig, adequaat en prettig in de omgang. Heldere communicatie en begrijpbare toelichting maakt het geheel leerzaam.'

 
9 september 2019, de heer J. den Haan
 

"Slagvaardig"

'Zeer korte reactietijden, daardoor zeer slagvaardig en een bevredigend resultaat.'

 
19 augustus 2019, familie Blaschek
  

"Vlot en zeer prettig"

'Vlot en zeer prettig geholpen door Just. Bedankt voor je deskundige advies!.'

 
31 juli 2019, dhr. Jakob de Haan via Facebook
 

"Prima tekst en uitleg"

'Just heeft ons gratis en prima tekst en uitleg gegeven mbt het wel of niet procederen naar aanleiding van geborgen gebreken bij de de aankoop van een woning.
Hartelijk dank.'

 
12 april 2019, dhr H. Ram via Facebook
 

"Vakkundig, scherp, gedreven en oplossingsgericht"

'Just Hamming is vakkundig, scherp, gedreven en oplossingsgericht.'

 
16 december 2017, dhr. J. Hulshoff via Facebook
 

"Vakkundig, scherp, gedreven en oplossingsgericht"

“Een prettige en pragmatische jurist die altijd voor ons klaarstaat”
Waar wij in het verleden nooit een beroep op juridische bijstand hoefden te doen, is het tegenwoordig helaas niet altijd te vermijden.In juridische kwesties staat de heer Hamming ons met raad en daad bij. Als het gaat over de bouwsector in de brede zin, kenmerkt de heer Hamming zich als een vakbekwame jurist die inhoudelijk breed en goed onderlegd is. Op een proactieve manier verdiept hij zich in een case met veel inlevend vermogen, daarbij niet alleen kijkend naar de belangen van cliënt maar ook naar de uitgangspunten van de wederpartij.Vanuit kostenafweging krijgen wij ook wel eens het advies om voor de guldenmiddenweg te kiezen in plaats van voor ons gelijk. Gaan we voor ons gelijk, dan wordt dit vastberaden en degelijk onderbouwd met steekhoudende argumenten.Wij hebben aan de heer Hamming een prettige en pragmatische jurist die altijd voor ons klaarstaat.
 
28 november 2016, de heer Jacob de Booij, DGA van Bouwbedrijf U. Veenstra BV/Blauhuis
 

 “Ik ben zeer content over zowel het contact met- als de ondersteuning"

Ik heb contact gehad met Mr. J.M.E. Hamming omtrent een zaak over burenrecht. Dhr. Hamming heeft mij zeer goed juridisch bijgestaan. De onderlinge communicatie verliep altijd alert, adequaat en waar gewenst verhelderend. Ik ben zeer content over zowel het contact met- als de ondersteuning van Dhr. Hamming en kan deze advocaat dan ook van harte aanbevelen. 
 
18 november 2016, de heer Hazelhoff via Facebook
 

“We geven vijf sterren”

Wij geven vijf sterren.  Wij zijn zeer tevreden over de contacten met de heer Hamming tijdens deze lastige zaak.  Het is relatief goed afgehandeld.  Dus prima in orde.
 
7 november 2016, de heer F. Strootman
 

“Bijzonder tevreden, vasthoudend en creatief” 

Ik ben als cliënt van Mr. Hamming bijzonder tevreden over de behandeling van mijn zaak. Zijn aanpak, vasthoudendheid en creativiteit zijn doorslaggevend geweest in de -voor mij- positieve uitkomst van de zaak. Naast het behaalde resultaat is voor mij ook de communicatie zeer belangrijk en deze is zeer correct gevoerd, te meer het een langdurige kwestie betrof en toch steeds op de cruciale momenten de juiste acties zijn ondernomen. Als cliënt heb ik dan ook steeds het gevoel gehad dat mijn zaak écht serieus en persoonlijk werd behartigd.
 
3 november 2016 – Nanne Geertsma
 

 “Zeer plezierig en attent”

In augustus 2016 zijn we in contact gekomen met het kantoor via de rechtsbijstandverzekering en voortvarend door het advocaten kantoor opgepakt. Al snel bleek dat collega van het kantoor meer kennis van dit soort zaken had en heeft de zaak verder afgehandeld (uiteraard in overleg). De communicatie met de behandelende advocaat verliep snel, reactietijd op de door ons gestelde vragen was steeds dezelfde dag. In eerste instantie leek de zaak zonder tussenkomst van de rechter opgelost te kunnen worden, maar de tegenpartij hield zo zijn eigen ideeën en werkwijze er op na, zodat mr. Hamming ons adviseerde om een kortgeding aan te spannen. Tijdens de procedure heeft hij ons de stappen duidelijk weer gegeven en ons geadviseerd welke stappen we zouden gaan zetten.

De zaak was duidelijk in ons voordeel en zo liet de rechter dit ook weten, maar omdat de tegenpartij niet van ophouden weet en steeds weer nieuwe treiteren onderneemt hebben we tijdens het kortgeding een schikking kunnen treffen om toekomstige problemen te voorkomen. Een week na de zitting heeft mr. Hamming gebeld of de tegenpartij zijn afspraken na had nagekomen, wat we als zeer plezierig en attent hebben ervaren.
 
17 oktober 2016 – Familie Vos
 

 

“Van harte aanbevolen”

Wij willen jullie bedanken voor de zeer pro-actieve ondersteuning bij ons geschil met een bouwbedrijf. Zeer vakkundig werden wij door het proces begeleid. Hierdoor zijn we zijn er samen in geslaagd om de case tot een goed einde te brengen. Van harte aanbevolen!
 
2014 – Familie Busscher, Roden
 

JuistJust! Advocatuur & Advies
Van Knobelsdorffplein 10
Marqant, 3e verdieping
9203 EJ Drachten
KVK: 71216138