icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
Bouwrecht: uw bouwrecht advocaat

Onder bouwrecht valt niet alleen het bouwen van huizen of appartementencomplexen, ook schepen en kunstwerken, zoals het vervaardigen van beelden, vallen onder dit rechtsgebied. Of u nu aannemer bent, onderaannemer, opdrachtgever of kunstenaar, ik kan u als in bouwrecht gespecialiseerde advocaat adviseren over uw rechtspositie.

Is er een discussie over de juiste prijs, de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden, heeft de aannemer het  huis wel of niet goed gebouwd, en kan de aannemer zich wel of niet terecht beroepen op een opschortingsrecht? U kunt met al uw vragen bij mij terecht. Ik heb reeds veel zaken in onderhandeling opgelost, maar ik voer zo nodig ook procedures bij de rechtbank of de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Ik heb de Grotius-opleiding Vastgoedrecht gevolgd en hou mijn kennis op het gebied van bouwrecht als lid van de Vereniging voor Bouwrecht Advocaten uiteraard jaarlijks bij.

 

Bekijk hier al mijn artikelen met de tag: Bouwrecht

Lees al mijn artikelen over: Bouwrecht

“Een prettige en pragmatische jurist die altijd voor ons klaarstaat”

Als het gaat over de bouwsector in de brede zin, kenmerkt de heer Hamming zich als een vakbekwame jurist die inhoudelijk breed en goed onderlegd is. 

De heer Jacob de Booij

Heb je een vraag over bouwrecht? Ik help je graag.

Bel mij op 06 12 92 86 37 of stuur een mail naar hamming@juistjust.nl

Juist Just! Advocatuur BV
bezoeklocatie,
nader af te spreken
KVK: 92323103