icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
Digitaal Corona spreekuur

 

Heeft u juridische vragen die voortvloeien uit de Corona crisis? U kunt dan bij ons terecht voor een gereduceerd tarief, zowel ondernemers als particulieren. Voor 25 euro exclusief btw per 15 minuten helpen wij u.

Wie zijn wij?

Just Hamming, advocaat bouw, vastgoed en agrarisch recht en Nicolette Drenth, jurist ondernemingsrecht, docent en promovenda aan de Rijksuniversiteit Groningen en specialiste op het gebied van Europees (mededingings)recht.

Hoe werkt het?

Stuur een e-mail naar corona@juistjust.nl en vertel ons uw probleem of te verwachten probleem in een korte uitleg. U kunt uw vraag inzake vrijwel elk rechtsgebied bij ons stellen. In het geval wij uw vraag kunnen beantwoorden, plannen wij een Skype of Facetime gesprek met u en sturen u direct een Tikkie. U ontvangt dan ook daarna een digitale factuur.

Na betaling geven wij het antwoord op uw vraag. Kunnen we u niet helpen? Dan verwijzen wij u als dat mogelijk is naar iemand die dat wel kan. Indien het antwoord complex is en u het op papier wenst te hebben, gelden normale tarieven die met u besproken zullen worden. In overleg is in voorkomende gevallen een aangepast tarief bespreekbaar.

Vermeld in uw mail duidelijk uw naam (en als u ondernemer bent de naam van uw bedrijf met bij voorkeur het KvK nummer) en de vraag of het probleem. Geef ook uw mobiele nummer op waar u te bereiken bent.

Vraag over Europees Noodfonds of Staatssteun?

Wij zijn tevens gespecialiseerd in bouw- en vastgoedrecht en staatssteunrecht. Tijdens de Corona crisis heeft Nederland en de Europese Unie noodfondsen beschikbaar gesteld en de staatssteunregels zijn versoepeld. Heeft u als ondernemer of gemeente en/of subsidieverstrekker vragen? Mailt u dan ook naar: corona@juistjust.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

mr. J.M.E. (Just) Hamming & mr. N.R. (Nicolette) Drenth

Lees al mijn artikelen over: Corona, spreekuur, digitaal

Heb je een vragen? Ik help je graag.

Bel mij op 06 12 92 86 37 of stuur een mail naar hamming@juistjust.nl

JuistJust! Advocatuur & Advies
Van Knobelsdorffplein 10
Marqant, 3e verdieping
9203 EJ Drachten
KVK: 71216138